21 Eylül 2013 Cumartesi

Gelin Nişan Bohçası

Evet sırada gelin nişan bohçası var biliyorum paylaşmak için biraz geç kaldım ama:) alması çok kolaydı sade şeyler beğendiğim için  özellikle ne alacağımı en önceden karar verdiğim için herşeyi bir günde aldık  kozmetikler hariç.

Nişan yaptığımız gün bana bohçamı getirdiler ve ben sandık değilde bavul istedim mor bavul aldılar bana:))))))

şimdi görselleri paylaşayım, süslemeyi mor ve beyaz yaptılar görümcem sağolsun oda bizden 1 ay önce nişanlandığı için bu konularda tecrübe sahibiydi seçimlerim de yardımcı oldu .


Süslü tülü terlikleri hiç sevmem yani giyceğmide sanmam ama bohçada gerekiyormuş, bende eh o zaman tüyü çıkan olsun dedim tüyü çıkıyormuş tokalıymış aldığım, ayna seti konulurmuş o koca setleri kullanmam temsilen bu üçlü mini seti aldık ve pembiş ayakkabılarım.



Çanta ve cüzdanımıda olabildiğince sade ve spor aldım



Madem sandık almıyorsun, makyaj sandığı al dediler ama hepsi kokoştu neyse dedim seçeyim birtane, sonra arada kalan birşey gördüm taş sadece düğme şeklinde vardı tüylü tüllü değildi pudra rengiydi ve saniyede kaptım süslü olanı bırakıp bu olsun dedim 

Günlük hayatta kullandığım ne varsa aldım problemli bir cildim olmadığı için her türlü markayı kullanabiliyorum buda avantajım :)



Nişanlımın ailesinde bohçaya bornoz koymakta adetmiş, bende taçtan en çok beğendiğim sade bir modeli aldırdım



Ve en son mor bavulumuda paylaşayım, tabi sırf bu kadar değil ceket panolon takımı, çamaşırlar ki 6 lı gelin seti var kızlar çok abartı modeller var ben pierre cardinden en sade modeli seçtim ve tabi çamaşır seti kombinasyonlu üç farklı model, pijama takımları derken bunlar çok külfet oluyor ben çeyizime aldım desem de o kadar çok şey oldu ki, ama hepsi pierre cardin oldu ben en çok o markanın ürünlerini beğendim sade modelleri çok çok kaliteli kollarında mini dantelli fiyonklu modeli aldım çok sevdim :)))))))


mor bavulumla veda ediyorum bohça konusunda önce olmaz desem de sevdim doğru yapılınca ihtiyaca yönelik abartısız olunca çok güzel oluyor, herkesin tarzı karakteri ayrı bana sorularak yapıldığı için çok mutluyum çünkü olabildiğince sade bir insanım 



24 yorum:

  1. benimde nisan bohcam bir iki ay once yapildi,cok guzel bir heyecan.hepsi cok guzel.guzel gunlerde kullanman dilegiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bizde çok heyecanlı idik atlattık güzelce teşekkürler yorumun için

      Sil
  2. güle güle güzel günlerde kullan canım, hayırlı olsun..

    YanıtlaSil
  3. Ben de pempegonlumsende bloğunun sahibinde görmüştüm sandık yerine valiz olayını mantıklı gelince geçen sene nişanımda biz de boncuk mavi ve füme valiz aldık...
    Güle güle kullan cnm hepsini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bavul olayı en güzeli canım ben bir arkadaşım yaptığında şaşırmıştım ama sonra bende yaptım güzel günlerde kullanalım

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. ne güzel şeyler bunlar :) öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbim pişmanlık vermesin..
    Blogunu çok beğendim çok şeker olmuş :)
    takipçinim :) seni de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. Hepsi birbirinden şık güle güle kullan canım, bornoz adeti ne güzelmiş :)
    Bu arada makyaj malzemelerini koyduğun kutuyu da ayrıca beğendim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bende bornoz adetini duyunca şaşırdım iyiki bornoz almamışm demiştim hoşuma gitti çünkü eksiğim görüldü
      Makyaj malzemelerimi koyduğum kutu kıyıda köşede kalmıştı son anda mağazada ödemeyi yapacağımız zaman gördüm tesadüf

      Sil

yorumsuz bırakmayın beni